Terug naar overzicht

Chevrolet USA Nova Concours Sedan // Zeer goed gedocumenteerd - Roestvrij - Motor en bak top - Wegenbelastingvrij!

Marge € 9.950,-

Chevrolet USA Nova Concours Sedan // Zeer goed gedocumenteerd - Roestvrij - Motor en bak top - Wegenbelastingvrij!

€ 9.950,- Marge

27.707 Mijl Tellerstand
Automaat Transmissie
1977 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 1977 Automaat 27.707 Mijl
Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
87YD86
BTW of Marge Marge
Datum eerste toelating 24-09-2021
Datum eerste toelating (internationaal) 28-02-1977
APK vervaldatum 07-09-2025
Tellerstand 27.707 Mijl
Kleur Bruin
Aantal zitplaatsen 6
Gewicht 1630 kg
Motorrijtuigenbelasting Vrijgesteld

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Aantal cilinders 8
Cilinderinhoud 4997 cc
Vermogen 107 kW / 145 PK

Uitgelicht

Lederen bekleding
Lederen interieur
Stuurbekrachtiging

Interieur

Lederen bekleding
Lederen interieur
Stuurbekrachtiging

Beschrijving

Deze Chevrolet Nova Concours is een unieke verschijning op de Nederlandse wegen. De Nova Concours is een "Compact Sedan" met een 5.0 small block V8 gekoppeld aan een soepele automaat.
Vanaf 1977 tot 2015 is de auto in bezit geweest van het echtpaar welke de auto destijds nieuw heeft aangeschaft. In 2015 werd de auto verkocht aan een familielid van de eigenaar van de Chevrolet dealer in Tacoma, Washington waar de auto destijds in 1977 nieuw verkocht werd! Dit en nog veel meer blijkt uit de zeer complete documentatie van deze auto. Facturen van ketens zoals Sears en Midas Muffler, verzekeringspapieren, onderhoudsfacturen maar ook het originele garantiebewijs, instructieboekjes en zelfs de build sheet zijn aanwezig! Kortom; een ware tijdmachine!

Eind 2020 is de auto geëxporteerd naar Nederland waarna de auto in september 2021 een Nederlands kenteken kreeg. Door het bouwjaar beschikt deze auto over een klassieke letter-cijfer combinatie en blauwe kentekenplaten. Uiteraard is deze Nova vrijgesteld van wegenbelasting.

Technisch is deze Chevrolet Nova volledig in orde en in zeer originele conditie. Er is geen LPG installatie aanwezig (wij bieden de optie deze tegen meerprijs in te laten bouwen), de uitlaten zijn standaard, de motor loopt perfect en de automaat schakelt soepel. Aan de onderzijde is te zien dat de auto een groot deel van zijn leven in een garage heeft doorgebracht; hard en roestvrij.
De rijervaring is typisch voor een Amerikaan van de jaren 60/70; zweverig en zeer comfortabel!

Recent vervangen:
- Startmotor en Dynamo 

Het interieur is in zeer goede staat. Het leer is onbeschadigd, de hemelbekleding verkeerd in nieuwstaat en in de auto is niet gerookt.

Het exterieur en lakwerk zijn over het algemeen in redelijk goede conditie maar grotendeels origineel. Op enkele panelen is de lak gecraqueleerd maar het chroom en het vinyl dak verkeren in zeer goede staat.

Let op: Deze auto wordt privé verkocht en niet gefactureerd namens Autobedrijf R.Bakker BV

 

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox